Η Belcolade ανοίγει το πρώτο εργοστάσιο σοκολάτας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Body

Η Belcolade, το εμπορικό σήμα της Αυθεντικής Βελγικής Σοκολάτας της Puratos, επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως σημαντικού παράγοντα στον τομέα της βιώσιμης σοκολάτας, ανοίγοντας τις πύλες του πρωτοποριακού, απολύτως λειτουργικού βελγικού εργοστασίου σοκολάτας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Οι νέες εγκαταστάσεις της Belcolade αναδεικνύουν την έμφαση που δίνει στη βιωσιμότητα και την προσφορά σοκολάτας υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες.  

.

Το όραμα της Belcolade για βιώσιμες λύσεις στον τομέα της σοκολάτας κερδίζει έδαφος με το άνοιγμα των νέων εγκαταστάσεων της στο Βέλγιο. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία στη γεύση με μια βιώσιμη προσέγγιση, η Belcolade διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της όχι μόνο συμβάλλουν στην άμεση επιτυχία των πελατών της, αλλά ταυτόχρονα τους δίνουν τη δυνατότητα να κάνουν απτά βήματα προς έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Αυτή η έμφαση στη γεύση και τη βιωσιμότητα αποκαλύπτεται από τα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας Taste Tomorrow. Η έρευνα αυτή τονίζει ότι, ενώ η γεύση παραμένει το πρωταρχικό κριτήριο αγοράς για τους καταναλωτές, η βιωσιμότητα της σοκολάτας αποτελεί βασικό παράγοντα διαφοροποίησης για την αγορά τους, αφού το 68% των ερωτηθέντων ενδιαφέρεται για τρόφιμα στην καλλιέργεια των οποίων έχουν χρησιμοποιηθεί βιώσιμες μέθοδοι.

Ένα ταξίδι καινοτομίας στη σοκολάτα και υπεροχής στη γεύση

Πέρα από τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα, η Belcolade είναι ένα εμπορικό σήμα που δημιουργήθηκε με επιμέλεια από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Τα προϊόντα γεννιούνται μέσα από συλλογικές προσπάθειες, παρασκευάζονται σε συνεργασία με σοκολατοποιούς, ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς, οι οποίοι αφουγκράζονται και ακολουθούν τις τελευταίες καταναλωτικές τάσεις. Η Belcolade έχει αναγνωριστεί ως καινοτόμος στον κλάδο της, χάρη στη χρήση δημιουργικών λύσεων και των πλέον πρόσφατων τεχνολογιών, προκειμένου να προσφέρει μοναδικές γεύσεις και βελγική σοκολάτα υψηλών προδιαγραφών σε κάθε επαγγελματία της βιομηχανίας, ενισχύοντας τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της. 

«Η Belcolade συνδυάζει την αισθητηριακή υπεροχή και τη βιωσιμότητα με σκοπό τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων που προάγουν την επιτυχία των πελατών μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές», σχολιάζει ο Youri Dumont, διευθυντής της Επιχειρησιακής Μονάδας Σοκολάτας της Puratos. «Το βιώσιμο πρόγραμμα Cacao-Trace αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για γεύση και βιωσιμότητα. Η σοκολάτα του Cacao-Trace, η οποία θα παράγεται εν μέρει στις νέες εγκαταστάσεις, ανεβάζει τη γεύση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο αριστείας χάρη σε μια μοναδική διαδικασία ζύμωσης που διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα κακάο και ενισχύει τις γεύσεις κάθε σταγόνας σοκολάτας.»

Αρθρογράφος
Κύριος χαρακτηρισμός περιεχομένου
Δευτερεύων χαρακτηρισμός περιεχομένου
Image
Επικεφαλίδα

Οι νέες εγκαταστάσεις της Belcolade αναδεικνύουν την έμφαση που δίνει στη βιωσιμότητα και την προσφορά σοκολάτας υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες.

Tags