Η Lidl Ελλάς σταθερός αρωγός ευάλωτων οικογενειών με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Body

Για 5η συνεχή χρονιά καλύπτει τις βασικές ανάγκες 340 ευάλωτων οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και ενισχύει το έργο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

.

Με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και αντλώντας έμπνευση από τις διαχρονικές εταιρικές της αξίες, η Lidl Ελλάς διευρύνει τη συνεργασία της με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής (Δίκτυο) και το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για 5η συνεχή χρονιά, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία "Συνέργεια Προσφοράς και Αγάπης". Με το πέρας της φετινής συνεργασίας, η Lidl Ελλάς θα έχει προσφέρει συνολικά προϊόντα αξίας 520.000€ για τη στήριξη οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μέσα από αυτή τη συνέργεια, οι τρεις φορείς ανανεώνουν τη δέσμευσή τους απέναντι στην κοινωνία, αναδεικνύοντας τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας. Συγκεκριμένα, η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο ενίσχυσης του έργου του Δικτύου, προχωράει στη συνέχιση της δωρεάς τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών καθαριότητας, χαρτικών κ.ά., συνολικής αξίας 120.000€ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Τα προϊόντα παραλαμβάνει σε μηνιαία βάση το Δίκτυο από την αποθήκη της εταιρείας στα Καλύβια Αττικής και τα διαθέτει για τη στήριξη του έργου του Κ.Υ.Α.Δ.Α., συγκεκριμένα για την κάλυψη βασικών αναγκών 340 οικογενειών ετησίως, καθώς και των λειτουργικών αναγκών του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Αρθρογράφος
Κύριος χαρακτηρισμός περιεχομένου
Δευτερεύων χαρακτηρισμός περιεχομένου
Image
Επικεφαλίδα

Με το πέρας της φετινής συνεργασίας, η Lidl Ελλάς θα έχει προσφέρει συνολικά προϊόντα αξίας 520.000€ για τη στήριξη οικογενειών που έχουν πραγματικά ανάγκη.