Η LG συμβάλλει με τις πρωτοβουλίες της σε ένα πιο πράσινο αύριο

Body

Με την πεποίθηση ότι η βιωσιμότητα είναι το κλειδί για ένα λαμπρότερο μέλλον για όλους, η LG έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλο τον κόσμο. Στη Μέση Ανατολή, η LG Saudi Arabia ξεκίνησε νωρίτερα φέτος από κάθε άλλη χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τη φύτευση δέντρων σε συνεργασία με την πρωτοβουλία “Yalla Green”, για την προώθηση της ενεργειακής απόδοσης και τη συμβολή σε ένα πιο πράσινο αύριο.

.

Η εκστρατεία Yalla Green, που στα αραβικά σημαίνει “Πάμε μαζί”, παρουσιάζει μια σειρά πράσινων λύσεων εξαερισμού με σήμανση SEER και στοχεύει στην ανάδειξη συστημάτων αποτελεσματικότερης ενεργειακής απόδοσης. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο της στρατηγικής Vision 2030, τα LG προϊόντα κλιματισμού με ενεργειακή απόδοση υπογραμμίζουν την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Η LG Saudi Arabia ξεκίνησε την πρωτοβουλία δενδροφύτευσης σε συνεργασία με την Shaker, έναν τοπικό διανομέα οικιακών συσκευών και συνεργάτη της εταιρείας στη μονάδα παραγωγής κλιματιστικών στο Ριάντ.  Όπως περιγράφεται από τη Saudi Green Initiative (SGI), η χώρα στοχεύει να φυτέψει περισσότερα από 650 εκατομμύρια δέντρα έως το 2030, προωθώντας την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την εξοικονόμηση ενέργειας , δημιουργώντας ένα πιο πράσινο περιβάλλον.

Οι δράσεις δενδροφύτευσης πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού υπαλλήλων της LG και εθελοντών. Η πρωτοβουλία υποστηρίζει την ανάπτυξη της κοινότητας και εκπαιδεύει τους πελάτες σχετικά με τις καλύτερες πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας. Η δέσμευση της εταιρείας  στοχεύει σε μικρές και μεγάλες δράσεις για τη βιωσιμότητα στη Σαουδική Αραβία και ενισχύει το αίσθημα υπερηφάνειας των ανθρώπων που αφιερώνουν χρόνο για να κάνουν ενέργειες για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Οι συμμετέχοντες στις δενδροφυτεύσεις στο Εθνικό Πάρκο Thadiq  περιέγραψαν την πρωτοβουλία ως επιμορφωτική, τονίζοντας τη δύναμη της συνεργασίας στη δημιουργία ενός «πράσινου» μέλλοντος.

Η LG συνεχίζει να προσπαθεί να κάνει τη διαφορά μέσω των ενεργειακά αποδοτικών λύσεων και των πρωτοβουλιών της για τη φύτευση δέντρων. Δίνοντας προτεραιότητα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η εταιρεία συμβάλλει στη διατήρηση των φυσικών πόρων και στην ευημερία των μελλοντικών γενιών. Μέσω αυτών των συντονισμένων προσπαθειών, η LG αποδεικνύει την αφοσίωσή της να συμβάλει στην επίτευξη ενός πιο πράσινου και βιώσιμου κόσμου.

Αρθρογράφος
Κύριος χαρακτηρισμός περιεχομένου
Δευτερεύων χαρακτηρισμός περιεχομένου
Image
Επικεφαλίδα

Η LG Saudi Arabia ξεκίνησε την πρωτοβουλία δενδροφύτευσης σε συνεργασία με την Shaker, έναν τοπικό διανομέα οικιακών συσκευών και συνεργάτη της εταιρείας στη μονάδα παραγωγής κλιματιστικών στο Ριάντ. 

Tags