Prodea

Prodea: Συμφωνία 254 εκατ. ευρώ για το 55% της Mediterranean Hospitality Venture

Η Prodea Investments ολοκλήρωσε εχθές την απόκτηση επιπρόσθετου ποσοστού 55% στην Mediterranean Hospitality Venture PLC (MHV) από τον κυπριακό όμιλο εταιρειών Yoda PLC, διαμορφώνοντας πλέον το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της στην MHV στο 80%. Το συνολικό τίμημα ανήλθε σε 254 εκατ. ευρώ.

.

Prodea Investments: Οι χώροι εργασίας χρειάζεται να είναι ανθρωποκεντρικοί

Τη σημασία του σχεδιασμού και της κατασκευής χώρων εργασίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και τις προσδοκίες των εργαζομένων ανέδειξε η συζήτηση που συνδιοργάνωσε η PRODEA Investments στο πλαίσιο του TEDx Athens 2023.

.

Στη συζήτηση συμμετείχε ο Δημήτρης Γεωργιόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής της PRODEA Investments, ο Δημήτρης Δημουλάς, Facilities Manager της Kaizen Gaming και ο Τάσος Γεωργατζής, Διευθυντής της Urban Soul Project. 

Prodea: Άνω των 3 δισ. ευρώ το ενεργητικό – Αύξηση 11,6% του κύκλου εργασιών από μισθώματα το 2022

Αύξηση κατά 11,6% σημείωσε ο κύκλος εργασιών από μισθώματα το 2022 για την Prodea Investments, ενώ το ενεργητικό του Ομίλου ξεπέρασε τα 3 δισ. ευρώ.

.

Αναλυτικά, για τη χρήση 2022 ο κύκλος εργασιών του ομίλου ανήλθε σε €186,9 εκατ. έναντι €134,2 εκατ. τη χρήση 2021 (αύξηση 39,3%). Στον κύκλο εργασιών της χρήσης 2022 περιλαμβάνονται έσοδα από πώληση αποθεμάτων ακινήτων ποσού €37,2 εκατ.

Prodea: Αγόρασε συγκρότημα αποθηκών στον Ασπρόπυργο

Στην υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού μεταβίβασης του 100% των μετοχών της εταιρείας «ΘΕΤΙΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.», ιδιοκτήτριας οικοπέδου συνολικής επιφάνειας 146 χιλ. τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής, προχώρησε η Prodea Investments.

.

Στο ακίνητα έχει ανεγερθεί σύγχρονο ενεργειακά αποδοτικό συγκρότημα Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής αποτελούμενο από τέσσερα αυτόνομα κτήρια συνολικής επιφάνειας 59.015 τ.μ..

PRODEA Investments: Αρωγός στο έργο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες

Ένας νέος χώρος υποδοχής και εξυπηρέτησης προσφύγων και αιτούντων ασύλου δημιουργήθηκε από το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ), με την υποστήριξη της PRODEA Investments.

.

Η Prodea και η Invel αποκτούν πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στη Μήλο

Η PRODEA Investments και η Invel Real Estate ανακοινώνουν την απόκτηση του ξενοδοχείου White Coast Pool Suites, ενός πεντάστερου, πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μήλο, η οποία ψηφίστηκε ως τοκαλύτερο νησί στον κόσμο το 2021 στο πλαίσιο της έρευνας των World’s Best Awards 2021 που οργάνωσε η κορυφαία αμερικανική ταξιδιωτική έκδοση Travel + Leisure.

.

Prodea: Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση 100% θυγατρικών της

Εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση πέντε εταιρειών 100% θυγατρικών της από την Prodea Investments, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Πρόκειται για τις εταιρείες «ΗΛΔΗΜ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», «NEW METAL EXPERT Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», «ΗΡΙΝΝΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΡΑΓΚΟΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» και «ILIDA OFFICE Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Ακινήτων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Prodea: 

Prodea Investments: Απόκτηση του κτηρίου γραφείων της Viva Wallet στο Μαρούσι

H PRODEA Investments ανακοινώνει την απόκτηση από τη Viva Wallet σύγχρονου κτηρίου γραφείων το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20 στο Μαρούσι Αττικής. Βασικός μισθωτής του ακινήτου είναι η εταιρεία Viva Wallet.

Πρόκειται για αυτοτελές κτήριο γραφείων ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, με εξαιρετική προβολή και άριστη προσβασιμότητα, το οποίο τηρεί τις σύγχρονες προδιαγραφές και ενσωματώνει χαρακτηριστικά βιωσιμότητας φέροντας περιβαλλοντική πιστοποίηση «BREEAM In-Use».

Φωταγώγηση του Πύργου Πειραιά - Εξοικονόμηση ενέργειας, βιωσιμότητα και νέες τεχνολογίες, το τρίπτυχο

Ο Πύργος του Πειραιά φωταγωγήθηκε, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, με στόχο να μεταφέρει χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, "Χριστούγεννα στον Πειραιά, γιορτές στις γειτονιές", όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.