Empowering Women in Agrifood: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών στην αγροδιατροφή
Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (EIT Food), σε συνεργασία με τον AWomanCanBe.org
Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (EIT Food), σε συνεργασία με τον AWomanCanBe.org
Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα με τίτλο "Τεχνητή Νοημοσύνη & Νεοφυείς Επιχειρήσεις στην Αγροδιατροφή", την οποία διοργάνωσε o οργανισμός AWomanCanBe σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο
Στο πλαίσιο της ημερίδας με τίτλο "Τεχνητή Νοημοσύνη & Νεοφυείς Επιχειρήσεις στην Αγροδιατροφή", την οποία διοργάνωσε ο ΕΙΤ Food σε συνεργασία με τον οργανισμό A Woman can be και το ESGStories.gr αναδείχθηκε η συμβολή των γυναικών του αγροδιατροφικού τομέα στη σύγχρονη εποχή της βιώσιμης ανάπτυξης και της τεχνητής νοημοσύνης.
.
Στο πλαίσιο της ημερίδας με τίτλο "Τεχνητή Νοημοσύνη & Νεοφυείς Επιχειρήσεις στην Αγροδιατροφή", την οποία διοργάνωσε ο ΕΙΤ Food σε συνεργασία με τον οργανισμό A Woman can be και το ESGStories.gr αναδείχθηκε η συμβολή των γυναικών του αγροδιατροφικού τομέα στη σύγχρονη εποχή της βιώσιμης ανάπτυξης και της τεχνητής νοημοσύνης.
.
Μετά από μία συναρπαστική ζωντανή διαγωνιστική διαδικασία στην Άτρακτο κατά την οποία, 10 φιναλίστ παρουσίασαν τις ιδέες & τα προϊόντα/υπηρεσίες τους στο κοινό και στην κριτική επιτροπή, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Ειρήνη Σπανούλη, ιδρύτρια του Karpologio, που πρωτοπορεί με καινοτομία στη μέθοδο καλλιέργειας αμυγδάλων και η Αγγελική Δράκου συνιδρύτρια της εταιρείας καλλιέργειας και εμπορίας βιολογικών βοτάνων Grizo & Prasino, κερδίζοντας χρηματικά βραβεία 10