Ανατιμήσεις Ρεύματος: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για να μην πληρώσεις μια περιουσία

Και κάπως έτσι, το ηλεκτρικό ρεύμα κατέληξε να γίνει, πάλι, κεντρικό θέμα συζήτησης. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι ανατιμήσεις αυτού του τόσο σημαντικού αγαθού ξεκίνησε μια τεράστια συζήτηση σχετικά με το ποια άλλα προϊόντα και υπηρεσίες αναμένεται να επηρεαστούν και πώς.

Το ζήτημα είναι πολύπλοκο και πολυεπίπεδο. Εύκολη απάντηση, δεν υπάρχει. Από την άλλη πλευρά, οι καταναλωτές έχουν ριχτεί σε έναν αγώνα «προβλέψεων» σχετικά με το πόσο φουσκωμένος θα έρθει ο επόμενος λογαριασμός ρεύματος. Σε μία περίοδο, δε, που η οικονομική διαχείριση είναι το Α και το Ω κάθε νοικοκυριού, με τις τιμές να παίρνουν την ανιούσα και τους μισθούς να ρέουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, αυτή η ανησυχία είναι δικαιολογημένη. Τελικά, πώς μπορεί κανείς να υπολογίσει το ακριβές ποσό του επόμενου λογαριασμού; Οι ειδικοί διαβεβαιώνουν πώς  και αυτή είναι μια ερώτηση που μέχρι στιγμής παραμένει μετέωρη. 

Υπάρχουν όμως κάποιες εταιρείες που προσφέρουν σταθερό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα, και μάλιστα για κάθε πορτοφόλι και κάθε ανάγκη. Ο λόγος για τη Volton και τη νέα οικογένεια προγραμμάτων Volton SMART.

volton

Τα ευέλικτα και πρωτοποριακά, νέα προγράμματα Volton SMART είναι διαθέσιμα σε νέους αλλά και υφιστάμενους οικιακούς πελάτες και προσφέρουν μηνιαίο λογαριασμό με ακριβές και σταθερό ποσό και  τον πρώτο μήνα δώρο! Τα Volton SMART έρχονται να κάνουν μια πραγματική διαφορά στον οικογενειακό προϋπολογισμό έχοντας στον πυρήνα του σχεδιασμού τους την απλότητα και την ευκολία, σε συνδυασμό με τη διαφάνεια και την ξεκάθαρη πολιτική χρέωσης για την οποία φημίζεται η εταιρεία. Έτσι κάθε τύπος καταναλωτή, από τον οικογενειάρχη μέχρι τον φοιτητή και το νέο ζευγάρι, μπορεί να βρει το δικό του ιδανικό «ταίρι» και να μειώσει σημαντικά τα έξοδα ρεύματος.

Πέρα από τον σταθερό λογαριασμό, τα νέα προγράμματα Volton SMART προσφέρουν, για όλο το χρόνο, 10% έκπτωση συνέπειας ενώ η αλλαγή προγράμματος γίνεται οποιαδήποτε στιγμή, με μια σύντομη και εύκολη διαδικασία, χωρίς ρήτρες αποχώρησης ή άλλες κυρώσεις. Τα προγράμματα Volton SMART έχουν διάρκεια 24μηνών με έναν μήνα δώρο για τους νέους πελάτες. Οι, δε, χρήστες μπορούν να μεταφέρουν κιλοβατώρες (KWh) που δεν έχουν καταναλωθεί από ένα μήνα στον επόμενο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να επωφεληθείτε κι εσείς από τα οικιακά προγράμματα Volton SMART είναι να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς μέσα από τα παρακάτω: 

•    Volton Smart 150 με μηνιαίο κόστος €27,9 με την έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 10%, για έως 150KWh/m. 
•    Volton Smart 300 με μηνιαίο κόστος €54.90 με τη έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 10%, για έως 300KWh/m
•    Volton Smart 450 με μηνιαίο κόστος €81,90 με την έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 10%, για έως 450KWh/m
•    Volton Smart 600 με μηνιαίο κόστος €108,90 με την έκπτωση εμπρόθεσμης πληρωμής 10%, για έως 600KWh/m

volton

Επιλέξτε σήμερα ένα πρόγραμμα Volton SMART και απολαύστε την ηρεμία, την απλότητα και την ασφάλεια που σας χαρίζει… όλο τον χρόνο! Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο volton.gr
 

Image
Ανατιμήσεις Ρεύματος: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για να μην πληρώσεις μια περιουσία
Κύριος χαρακτηρισμός περιεχομένου
Αρθρογράφος
Επικεφαλίδα

Η Volton αλλάζει και πάλι τα δεδομένα στην πιο κρίσιμη στιγμή, παρουσιάζοντας τη νέα οικογένεια προγραμμάτων Volton SMART!