Mars Hellas: 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά

Body

Η Mars Hellas, κατέχοντας καταξιωμένη θέση στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων, με μερικά από τα πλέον αγαπημένα προϊόντα στον τομέα των ζαχαρωδών, των τροφίμων αλλά και της φροντίδας κατοικιδίων, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Με πάθος, αφοσίωση και σταθερή δέσμευση στην ποιότητα, η Mars αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες οικογενειακές επιχειρήσεις παγκοσμίως, για περισσότερες από πέντε γενιές.

Από την έναρξη της δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά, το 1983, μέχρι και σήμερα, έχει διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης, επενδύοντας στις κατηγορίες και τους πελάτες της μέσω της καινοτομίας και προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας, με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Εστιάζοντας στις Πέντε Αρχές που διέπουν διαχρονικά το ευρύ φάσμα λειτουργίας της και καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσει τις δραστηριότητές της: Ποιότητα, Υπευθυνότητα, Αμοιβαιότητα, Αποδοτικότητα, Ελευθερία, έχει καλλιεργήσει ένα οικογενειακό, συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον με σαφή κατεύθυνση και ηθική πυξίδα, όπου όλοι οι εργαζόμενοι αποκαλούνται «Συνεργάτες».

Εδώ και 40 χρόνια, η Mars Hellas φέρνει καθημερινά στο τραπέζι των καταναλωτών αγαπημένα brands που έχουν ξεχωρίσει στις καρδιές των Ελλήνων, όπως τις σοκολάτες M&M’s®, Mars®, Snickers®, Twix®, Maltesers®, MilkyWay® και Bounty®, τις τσίχλες Orbit® και 5®, τις μασώμενες καραμέλες Skittles®, καθώς και το ρύζι και τις σάλτσες Ben’s Original™. Ταυτόχρονα, εστιάζει και στη φροντίδα των μικρών τετράποδων φίλων μας, με υψηλής ποιότητας τροφές, οδοντικά σνακ και λιχουδιές κατοικιδίων υπό τις μάρκες Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Cesar®, Perfect Fit®, Kitekat® και Catisfactions®.

Με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων, ο Άλκης Γέραλης, General Manager Greece, Cyprus & Malta, Mars Multisales South Europe δήλωσε: «Καθώς γιορτάζουμε την επέτειο των 40 χρόνων παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, ρίχνουμε μια ματιά πίσω και παρατηρούμε με υπερηφάνεια την μακρά πορεία της εταιρείας μας στην Ελλάδα και τις στιγμές που έχουμε μοιραστεί με τους καταναλωτές και συνεργάτες μας. Για εμάς, οι υψηλές επιδόσεις είναι εκείνες που θέτουν σε κίνηση τον εταιρικό μας Σκοπό. Πρόκειται για έννοιες αλληλένδετες, καθώς υψηλές επιδόσεις χωρίς σαφή Σκοπό που θα φωτίζει το μέλλον για τις επόμενες γενιές, είναι απλώς μια διαδρομή χωρίς προορισμό. Έχουμε ακόμα πολλά να επιτύχουμε και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, με τη διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων για τους Έλληνες καταναλωτές αλλά και τα κατοικίδιά τους. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας και κυρίως όλους εσάς που μας υποστηρίζετε σε αυτό το ταξίδι. Η επιτυχία μας είναι ένα κοινό δημιούργημα, και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια μας τιμάει ιδιαίτερα. Προχωράμε με αισιοδοξία για το μέλλον».

Σε αυτό το πλαίσιο, φέτος τον Δεκέμβριο η Mars Hellas θα γιορτάσει τα 40 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, με έναν μοναδικό διαγωνισμό, όπου 40 τυχεροί θα κερδίσουν συναρπαστικά δώρα.

Αρθρογράφος
Κύριος χαρακτηρισμός περιεχομένου
Image
Επικεφαλίδα

Η Mars παγκοσμίως έχει αναλάβει σημαντικές δράσεις για το κλίμα και τη βιωσιμότητα, μέσω του προγράμματος που υλοποιεί «Sustainable in a Generation Plan».

Tags