Υγεία

Η «ESG προσέγγιση» της Novartis στην Ελλάδα

Η Novartis Hellas παρουσίασε τα αποτελέσματα της Έκθεσης Αποτίμησης της Κοινωνικής, Περιβαλλοντικής & Οικονομικής Επίδρασής της (SEE) για το 2020, μελέτη την οποία εκπονεί η μητρική εταιρεία στις χώρες όπου δραστηριοποιείται, και η οποία περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στην κοινωνία και το περιβάλλον στην Ελλάδα.

FlowOn: Οι μαθητές – επιχειρηματίες και οι «έξυπνες» βρύσες που αποτρέπουν τη σπατάλη νερού (pics)

Ένα καινοτόμο project που θα ήταν δυνατόν να κεντρίσει μελλοντικά το ενδιαφέρον ακόμα και μεγάλων επιχειρήσεων ή βιομηχανιών πιστώνεται στο ενεργητικό μιας ομάδας μαθητών από την Θεσσαλονίκη.

Novo Nordisk: Η περιβαλλοντική στρατηγική για net zero

 Η Novo Nordisk Hellas, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και με κύριο γνώμονα τη διαφάνεια όλων των δραστηριοτήτων και διαδικασιών, παρουσιάζει την 2η Έκθεση Αειφορίας για τη χρονική περίοδο 2017 – 2019.

Η  Έκθεση Αειφορίας 2017 – 2019, παρουσιάζει το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας καθώς και όλα τα διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με το κοινωνικό «προϊόν» της εταιρείας Novo Nordisk Hellas, την κοινωνική προσφορά, τη βιώσιμη ανάπτυξη και το περιβαλλοντικό πρόγραμμα της εταιρείας «Circular for Zero 2030».

ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Με επιτυχία και δυνατό παρών ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση εκλογών του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, τη Δευτέρα 28/06, για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, σύμφωνα με το καταστατικό του. Μετά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών, το νέο ΔΣ του ομίλου συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα από την Affidea

H Affidea, παραμένοντας πιστή στις ανθρώπινες αξίες της, επεκτείνει τις δυνατότητες παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους εξεταζόμενους, προσφέροντας εξυπηρέτηση και στη νοηματική γλώσσα. Με σεβασμό στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες κάθε ανθρώπου, δίνει έμφαση στην προσβασιμότητα σε όλους, ενισχύοντας την ανοιχτή επικοινωνία με συμπολίτες μας που έχουν προβλήματα ακοής.

ΥΓΕΙΑ: «Χρυσό» για τις επιδόσεις σε Εταιρική Υπευθυνότητα & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Νέα διάκριση και μάλιστα “GOLD” έλαβε το ΥΓΕΙΑ από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, σχετικά με τις επιδόσεις του στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης, για το 2020 – 2021.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το ΥΓΕΙΑ διακρίνεται, στον συγκεκριμένο θεσμό, ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες της χώρας, σχετικά με τις πρακτικές Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει.