οικολογική συσκευασία

Pepsico: Ανακοίνωσε το pep+ ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο βιωσιμότητας

Ο κολοσσός τροφίμων και ποτών PepsiCo ανακοίνωσε την έναρξη του pep+, ενός περιεκτικού πλαισίου βιωσιμότητας που συγκεντρώνει αρκετές από τις πρωτοβουλίες ESG της εταιρείας και καθοδηγεί τη δράση βιωσιμότητας σε επίπεδο εταιρείας, προϊόντος και καταναλωτή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο πλαίσιο περιλαμβάνει πληροφορίες την προμήθεια συστατικών, την παραγωγή και την πώληση προϊόντων και την έμπνευση των ανθρώπων μέσω των εμπορικών σημάτων της.

MINOA: Νερό σε χάρτινη συσκευασία

Το νερό MINOA έχει οικολογική συνείδηση, αφού διατίθεται σε συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic, με μοντέρνο και δροσερό σχεδιασμό. Φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο -το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Forest Stewardship Council με την ετικέτα FSC ™, εξασφαλίζοντας έτσι ότι προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα δάση και άλλες ανανεώσιμες πηγές – η ανακυκλώσιμη συσκευασία του διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση του νερού.

Με μία πρωτοποριακή ιδέα, ο Μανώλης Τσαλδάρης, πρόεδρος της Waterfresh SA, λανσάρει το νέο premium εμφιαλωμένο νερό MINOA στην πιο οικολογική συσκευασία.