Εστιατόρια: Τι είναι το Πράσινο Αστέρι Michelin και ποιος μπορεί να το κερδίσει
H βιωσιμότητα γίνεται σταδιακά απόλυτη προτεραιότητα για τη βιομηχανία τροφίμων και εστίασης. Και η Michelin αποφασίζει να επιβραβεύσει την προσπάθεια των εστιατορίων, απονέμοντάς τους ένα ξεχωριστό βραβείο, πιο συγκεκριμένα, ένα αστέρι.
.
Το λεγόμενο Πράσινο Αστέρι Michelin (Michelin Green Star) είναι ένα ετήσιο βραβείο που αναδεικνύει τα εστιατόρια στην πρώτη γραμμή του κλάδου όσον αφορά τις βιώσιμες πρακτικές τους.