Μαρίνα Φλοίσβου

Μαρίνα Φλοίσβου: Υποδέχθηκε την άφιξη του σκάφους Trimaran IDEC SPORT – Στόχος η πράσινη μετάβαση

Στις 8 Μαΐου, η Μαρίνα Φλοίσβου φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση για την άφιξη του σκάφους Trimaran IDEC SPORT, στο πλαίσιο του προγράμματος THE ARCH “THE EUROPEAN EVENT TO ACCELERATE THE GREEN TRANSITION”. Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων αναφορικά με την κινητικότητα, τη βιομηχανία, την ενέργεια, την αστική ανάπτυξη, τα τρόφιμα και τη γεωργία.

Η Μαρίνα Φλοίσβου παρουσιάζει στο «Smart Marina Dubai» τις έξυπνες και βιώσιμες λύσεις της

Στο διεθνές συνέδριο «Smart Marina Dubai: Innovations for a Greener Marina and Yachting Industry"» που διεξήχθη στο Ντουμπάι την 1η Μαρτίου 2023, συμμετείχε η Μαρίνα Φλοίσβου σε συνέχεια της σημαντικής κατάκτησης του 1ουδιεθνούς βραβείου «Monaco Smart & Sustainable Marina 2022» τον Σεπτέμβριο του 2022 στο Monaco Yacht Club.

H Μαρίνα Φλοίσβου δημοσίευσε την 4η ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης

Στη δημοσίευση της 4ης ετήσιας Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης προχώρησε η Μαρίνα Φλοίσβου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της τα τελευταία 20 έτη, στην οποία παρουσιάζεται η στρατηγική και οι επιδόσεις της σε θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβέρνησης (ESG).

Μαρίνα Φλοίσβου: Πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό «Smart & Sustainable Marina»

Τo πρώτο διεθνές βραβείο «Smart & Sustainable Marina» απέσπασε η Μαρίνα Φλοίσβου του ομίλου Lamda Development στον Διεθνή Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Monaco Yacht Club στις 25-26 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από τη Monaco Marina Management, με στόχο να αναδείξει τις έξυπνες και βιώσιμες πρακτικές start ups, μαρινών και αρχιτεκτόνων.

.

Η Μαρίνα Φλοίσβου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Μαρίνα Φλοίσβου, πιστή στη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης, διοργανώνει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2022, μια σειρά από δράσεις με σκοπό την ενίσχυση του μηνύματος της προστασίας του περιβάλλοντος.

.

Μαρίνα Φλοίσβου: H πρώτη «πράσινη» μαρίνα

«Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούσε πάντοτε βασική στρατηγική προτεραιότητα της μαρίνας και αναπόσπαστο κομμάτι των αξιών και των δραστηριοτήτων μας» με αυτό το μήνυμα άνοιξε την ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina A.E. κ. Σταύρος Κατσικάδης  στην εκδήλωση για την παρουσίαση της έκθεσης βιωσιμότητας.

Η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί την πρώτη μαρίνα που δημοσιεύει έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, στην οποία παρουσιάζονται η στρατηγική και οι επιδόσεις της σε θέματα περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβέρνησης (ESG), ανοίγοντας τον δρόμο να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.