Λιανεμπόριο

Η AB Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen και στηρίζει τη δράση "Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη"

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμμετέχει στην πρωτοβουλία #SupportForWomen της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και στηρίζει έμπρακτα τη δράση "Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη" για κακοποιημένες γυναίκες που έχουν ανάγκη επαγγελματικής αποκατάστασης.

.

Ελληνικά τα δύο πρώτα φαρμακεία παγκοσμίως που απέκτησαν την πιστοποίηση ''Pharmacists for the Future”

Tα δύο πρώτα φαρμακεία παγκοσμίως που απέκτησαν την πιστοποίηση «Pharmacists for the Future” από τον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης “Bureau Veritas” είναι του κυρίου Κωνσταντίνου Κακονίκου στην περιοχή Αγίου Δημητρίου Αττικής και της κυρίας Βαρβάρας Γρατζάκη-Λεμονιά στην περιοχή Σερρών.

.

Stokke®: Το ταξίδι της βιωσιμότητας συνεχίζεται, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και τον πλανήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, η νορβηγική εταιρία Stokke ® υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στην υπεράσπιση της ευημερίας των παιδιών και στην προστασία του πλανήτη. Με σεβασμό στο περιβάλλον και στην οικογένεια η εταιρία εξελίσσεται, σεβόμενη τις αρχές της βιωσιμότητας, επενδύει στην κυκλική οικονομία, υπερασπίζεται τα παιδιά και την ανάπτυξή τους και υπηρετεί το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον. 

.

Δ. Μασούτης στο Delphi Economic Forum ΙΧ: Επιλέγουμε να μετακυλήσουμε μέρος της κερδοφορίας μας, στηρίζοντας έμπρακτα τους καταναλωτές

Η Δ. Μασούτης συμμετείχε ενεργά στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, μέσω της παρουσίας του κ. Θεόδωρου Γεροστεργιούδη, Γενικού Διευθυντή, στα θεματικά panels "The Future of Consumer Landscape: The Way Forward” και "Responsible Leadership: The importance of corporate governance in sustainable development and investment opportunities”.

.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί μία νέα γενιά κορυφαίων επαγγελματιών HoReCa

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δεν σταματάει να επενδύει στη νέα γενιά, τηρώντας τη δέσμευσή της για προσφορά και στήριξη της κοινωνίας μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και επενδύσεις. Μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή τη κατεύθυνση είναι το πρόγραμμα HoReCa Empowered.

Toyotomi: Παρουσίασε το ευρύ portfolio βιώσιμων και καινοτόμων λύσεων κλιματισμού, στην Climatherm Energy 2024

Οι χιλιάδες επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της Toyotomi για όλες τις καινοτόμες λύσεις κλιματισμού οικιακής, ημιεπαγγελματικής και επαγγελματικής χρήσης, αντλίες θερμότητας και αφυγραντήρες.

Διάκριση επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής πλατφόρμας Zero Waste Horeca

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA 2024, η Coca-Cola στην Ελλάδα και η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, βράβευσαν τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν εφέτος στο πλαίσιο της κοινωνικής πλατφόρμας Zero Waste Horeca.

.

Με εμπιστοσύνη στις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει στο HoReCa

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της φετινής παρουσίας της στην έκθεση HoReCa, ανέδειξε το διευρυμένο 24/7 χαρτοφυλάκιό της και την ολιστική στρατηγική της για τη δυναμική στήριξη του κλάδου HoReCa. Η εταιρεία ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό και επενδύει σε δεξιότητες της Ομάδας Πωλήσεων, εισάγει νέα ψηφιακά εργαλεία και προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης, με όραμα ένα πιο "δυνατό" HoReCa που καινοτομεί και εξελίσσεται διαρκώς. 

.

Η Lidl Ελλάς κάνει πραγματικότητα το αύριο που φανταζόμαστε

Η Lidl Ελλάς φαντάζεται ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Αλλά δεν μένει εκεί. Μέσα από πολύπλευρες δράσεις φροντίζει να βρίσκει τρόπους, ώστε να κάνει αυτό το καλύτερο αύριο πραγματικότητα, σήμερα.

.

Όλοι φανταζόμαστε το αύριο με περισσότερο πράσινο και λιγότερο πλαστικό. Αλλά και με χαμόγελα που δεν σβήνουν ποτέ και παιδιά που παραμένουν παιδιά. Με βλέμματα ζεστασιάς και νέες ιδέες που οδηγούν σε νέες συνήθειες.

ROLCO: Ποια 5 νέα προϊόντα κέρδισαν την προσοχή των καταναλωτών το 2023

Tο 2023 σηματοδοτήθηκε από την ενίσχυση της ευρείας γκάμας της εταιρίας με 5 καινοτόμα προϊόντα, νέες προσθήκες στην ευρεία γκάμα της εταιρίας με στόχο την ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών των καταναλωτών

.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και με παρουσία δίπλα στην ελληνική οικογένεια για περισσότερα από 70 χρόνια, η ROLCO αναπτύσσει πρωτοποριακά, αξιόπιστα, αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ενός καλύτερου, «πράσινου» μέλλοντος για όλους.