F&B

Πώς θα μειώσουν τους κινδύνους ESG οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του F&B

Οι τομείς των τροφίμων, των ποτών και της γεωργίας είναι όλο και πιο ευάλωτοι σε κινδύνους που σχετίζονται με το κλίμα, συμπεριλαμβανομένων των αυξανόμενων θερμοκρασιών, των ακανόνιστων καιρικών συνθηκών και της έλλειψης πόρων.

.

Καθώς οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις, η υιοθέτηση ολοκληρωμένων στρατηγικών για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG) καθίσταται υψίστης σημασίας. Το κλειδί δεν είναι μόνο η διαχείριση των φυσικών κινδύνων, αλλά και η αντιμετώπιση ευρύτερων κοινωνικών και σχετικών με τη διακυβέρνηση ανησυχιών.