Enel Green Power

Η ENEL Συγκαταλέγεται για ακόμα μία φορά στους Παγκόσμιους Ηγέτες Βιωσιμότητας στους Δείκτες FTSE4GOOD

Enel συμπεριλήφθηκε για ακόμα μια φορά στους δείκτες FTSE 4 Good Index Series και Euronext Vigeo- Eiris (V.E.), οι οποίοι κατατάσσουν τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες με κριτήριο τις πρακτικές για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG), αλλά και τη διαφάνεια. Συγκεκριμένα, ηEnel διατήρησε τη θέση της στον δείκτη World 120, καθώς και στους περιφερειακούς δείκτες τουEuronextV.E.,Eurozone 120 και Europe 120,που αναδεικνύουν τις 120 πιο βιώσιμες εταιρείες ανάμεσα στις 500 μεγαλύτερες εταιρείες ελεύθερης διασποράς στην Ευρωζώνη και την Ευρώπη.

.

Enel: Μια χρονιά αφιερωμένη στη Διαφορετικότητα

Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι η ενέργεια μας, ενώ ο σεβασμός στη διαφορετικότητά και η διασφάλιση της ισότητας αποτελούν κεντρικές αξίες που χαρακτηρίζουν την κάθε μας δραστηριότητα. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του, ξεχωριστή συνεισφορά στο «πράσινο» όραμα μας, για την επίτευξη της κοινής μας αποστολής: της ενεργειακής μετάβασης.

.

To νορβηγικό επενδυτικό ταμείο αντιτίθεται στον εκλεκτό της Μελόνι για την προεδρία της Enel

Το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας, ο μεγαλύτερος ενιαίος επενδυτής στο χρηματιστήριο στον κόσμο, θα ψηφίσει κατά του Paolo Scaroni να γίνει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας κοινής ωφέλειας Enel , ενισχύοντας τις αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του ιταλικού υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με το Reuters .

.

Αρ. Χαντάβας (Enel Green Power): Η αποθήκευση ενέργειας είναι πιο επιτακτική από ποτέ

Στα βήματα που απαιτούνται, προκειμένου η Ελλάδα να επιτύχει τον τριπλασιασμό της εγκατεστημένης ισχύος ΑΠΕ μέχρι το 2030, όπως προβλέπεται στο αναθεωρημένο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ), αναφέρθηκε ο επικεφαλής Ευρώπης της Enel Green Power και Πρόεδρος της SolarPower Europe Αριστοτέλης Χαντάβας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο φετινό Delphi Economic Forum.

.

Ο Αριστοτέλης Χαντάβας αποκαλύπτει ποιο το επενδυτικό μέλλον της Enel στην Ελλάδα

Ο Αριστοτέλης Χαντάβας σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαίωσε την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην Enel Green Power Hellas και παράλληλα αποκάλυψε ποιο είναι το μέλλον της εταιρείας στη χώρα.

Α.Χαντάβας : Στόχος το 1TW ηλιακής ενέργειας στην Ευρώπη έως το 2030

Η Ευρώπη έχει τη δυνατότητα να φτάσει το 1TW ηλιακής εγκατεστημένης ισχύος έως το 2030, σύμφωνα με τις προβλέψεις της SolarPower Europe, ανέφερε ο πρόεδρος της οργάνωσης και Επικεφαλής Ευρώπης της Enel Green Power, Αριστοτέλης Χαντάβας, μιλώντας σε ενεργειακό συνέδριο στις Βρυξέλες.

.

ΔΕΗ - Γ.Στάσσης: Αύξηση 30 έως 35 % στα λειτουργικά κέρδη με την προσθήκη της ENEL Ρουμανίας

Σε σημαντική ενίσχυση των μεγεθών της ΔΕΗ οδηγεί η εξαγορά της ENEL Ρουμανίας, καθώς η τελευταία κατέχει ηγετική θέση στη Ρουμανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ σημαντικές είναι και οι ωφέλειες που προκύπτουν από τις συνέργειες οι οποίες αναπτύσσονται μεταξύ των δύο εταιρειών.

.

Enel Green Power Hellas: H δύναμη των γυναικών στο προσκήνιο

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Enel Green Power Hellas προσκάλεσε τρεις εξαιρετικές γυναίκες που ξεπέρασαν τα εμπόδια για να χαράξουν τη δική τους μοναδική πορεία: τη Γεωργία Καλτσή, την Πέγκυ Τσουροπλή

ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Enel Ρουμανίας - Στρατηγικής σημασίας εξέλιξη για την επιχείρηση και τη χώρα

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά του συνόλου των δραστηριοτήτων της ιταλικής Enel στη Ρουμανία ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, κάνοντας λόγο για ορόσημο στην στρατηγική ανάπτυξής της στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και στις δραστηριότητες διανομής και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας.

Enel Green Power Hellas : Το καλοκαίρι θέτει σε λειτουργία το νέο «πράσινο» έργο της

Το καλοκαίρι, αναμένεται να θέσει σε λειτουργία το νέο «πράσινο» έργο της η Enel Green Power Hellas.

.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «Η Enel Green Power Hellas, συμπληρώνοντας φέτος 15 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να διατηρεί την εμβληματική και ηγετική της θέση στον κλάδο των ΑΠΕ με νέα έργα πνοής».