Αριστοτέλης Χανταβάς

Χαντάβας για φωτοβολταϊκα στην Ευρώπη: Χρειάζονται χρηματοδοτικά εργαλεία και βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα

Ο Αριστοτέλης Χαντάβας Πρόεδρος της SolarPower Europe ήταν καλεσμένος ως keynote speaker στο Solar Finance & Investment Europe Summit, στο Λονδίνο και εστίασε στο ρεκόρ εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στην Ευρώπη και στο δυσοίωνο μέλλον του κλάδου αν δεν ξεπεραστούν άμεσα τα εμπόδια στους ρυθμούς ανάπτυξης.

Χαντάβας (Enel): Διαπιστώνεται η ανάγκη επαναπροτεραιοποίησης των νέων έργων ΑΠΕ

Ο Επικεφαλής Ευρώπης της Enel Green Power και Πρόεδρος της SolarPower Europe, Αριστοτέλης Χαντάβας ήταν προσκεκλημένος και φέτος στο Economist Government Roundtable.

.

SolarPower Europe: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Αριστοτέλης Χαντάβας

ΟΑριστοτέλης Χαντάβας θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας για μεγαλύτερη συμμετοχή της ηλιακής ενέργειας στο ευρωπαϊκό ενεργειακό μείγμα, από τη θέση του Προέδρου της SolarPower Europe. Έχοντας ήδη πετύχει αξιοσημείωτη ανάπτυξη του Οργανισμού από το 2020 έως σήμερα, με αύξηση των μελών κατά 40% και των εσόδων του Οργανισμού κατά €1,8 εκατ., ο κύριος Χαντάβας διεύρυνε σημαντικά την επιρροή της SolarPower Europe στα ευρωπαϊκά θεσμικά κέντρα λήψης αποφάσεων.

.

Ο Αριστοτέλης Χαντάβας αποκαλύπτει ποιο το επενδυτικό μέλλον της Enel στην Ελλάδα

Ο Αριστοτέλης Χαντάβας σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαίωσε την είσοδο στρατηγικού επενδυτή στην Enel Green Power Hellas και παράλληλα αποκάλυψε ποιο είναι το μέλλον της εταιρείας στη χώρα.