Nestlé και Unilever συνεργάζονται με το Wageningen για μείωση αποτυπώματος στα γαλακτοκομικά
To Πανεπιστήμιο Wageningen εγκαινίασε τετραετή συνεργασία με την Unilever και τη Nestle για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στη αλυσίδα εφοδιασμού γαλακτοκομικών προϊόντων. Στόχος του προγράμματος «Low Carbon Dairy» είναι η μείωση του άνθρακα κατά 50% στο αποτύπωμα γάλακτος, έως το 2030.
.
Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν επίσης εταιρείες ζωοτροφών και ομάδες γαλακτοπαραγωγών.
Το έργο και οι συμμετέχοντες εταίροι του εστιάζουν στα ακόλουθα ερωτήματα: