Λιανεμπόριο

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί μία νέα γενιά κορυφαίων επαγγελματιών HoReCa

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δεν σταματάει να επενδύει στη νέα γενιά, τηρώντας τη δέσμευσή της για προσφορά και στήριξη της κοινωνίας μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και επενδύσεις. Μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή τη κατεύθυνση είναι το πρόγραμμα HoReCa Empowered.

Toyotomi: Παρουσίασε το ευρύ portfolio βιώσιμων και καινοτόμων λύσεων κλιματισμού, στην Climatherm Energy 2024

Οι χιλιάδες επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της Toyotomi για όλες τις καινοτόμες λύσεις κλιματισμού οικιακής, ημιεπαγγελματικής και επαγγελματικής χρήσης, αντλίες θερμότητας και αφυγραντήρες.

Διάκριση επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής πλατφόρμας Zero Waste Horeca

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA 2024, η Coca-Cola στην Ελλάδα και η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, βράβευσαν τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν εφέτος στο πλαίσιο της κοινωνικής πλατφόρμας Zero Waste Horeca.

.

Με εμπιστοσύνη στις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον επενδύει στο HoReCa

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στο πλαίσιο της φετινής παρουσίας της στην έκθεση HoReCa, ανέδειξε το διευρυμένο 24/7 χαρτοφυλάκιό της και την ολιστική στρατηγική της για τη δυναμική στήριξη του κλάδου HoReCa. Η εταιρεία ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό και επενδύει σε δεξιότητες της Ομάδας Πωλήσεων, εισάγει νέα ψηφιακά εργαλεία και προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης, με όραμα ένα πιο "δυνατό" HoReCa που καινοτομεί και εξελίσσεται διαρκώς. 

.

Η Lidl Ελλάς κάνει πραγματικότητα το αύριο που φανταζόμαστε

Η Lidl Ελλάς φαντάζεται ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Αλλά δεν μένει εκεί. Μέσα από πολύπλευρες δράσεις φροντίζει να βρίσκει τρόπους, ώστε να κάνει αυτό το καλύτερο αύριο πραγματικότητα, σήμερα.

.

Όλοι φανταζόμαστε το αύριο με περισσότερο πράσινο και λιγότερο πλαστικό. Αλλά και με χαμόγελα που δεν σβήνουν ποτέ και παιδιά που παραμένουν παιδιά. Με βλέμματα ζεστασιάς και νέες ιδέες που οδηγούν σε νέες συνήθειες.

ROLCO: Ποια 5 νέα προϊόντα κέρδισαν την προσοχή των καταναλωτών το 2023

Tο 2023 σηματοδοτήθηκε από την ενίσχυση της ευρείας γκάμας της εταιρίας με 5 καινοτόμα προϊόντα, νέες προσθήκες στην ευρεία γκάμα της εταιρίας με στόχο την ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών των καταναλωτών

.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και με παρουσία δίπλα στην ελληνική οικογένεια για περισσότερα από 70 χρόνια, η ROLCO αναπτύσσει πρωτοποριακά, αξιόπιστα, αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ενός καλύτερου, «πράσινου» μέλλοντος για όλους.

Αυξάνεται ραγδαία η ζήτηση των καταναλωτών για βιώσιμη συσκευασία

Οι ανανεώσιμες, ανακυκλώσιμες και κομποστοποιήσιμες συσκευασίες γίνονται όλο και πιο σημαντικές για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις. Μια πρόσφατη έκθεση του Food Navigator , υπογράμμισε τη σημασία της βιώσιμης συσκευασίας για τις επιχειρήσεις που παράγουν Fast Moving Consumer Goods (FMCG) , οι οποίες περιλαμβάνουν τρόφιμα και ποτά. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης των καταναλωτών, η βιωσιμότητα των συνειδητών επιλογών των καταναλωτών και των

Lidl: Aπορροφά τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης

Η Lidl Ελλάς «με στόχο τη στήριξη του Έλληνα καταναλωτή την απαιτητική περίοδο μετά τις γιορτές, προχωρά σε απορρόφηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε περισσότερα από 60 είδη βασικής ανάγκης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

.

Νέα συνεργασία της ΑΒ Βασιλόπουλος με την COSMOTE μέσω της καμπάνιας ΑΒ COSMOTE GIFTS FOR YOU

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινίασε τη συνεργασία της με την COSMOTE, μέσω της νέας καμπάνιας ΑΒ COSMOTE GIFTS FOR YOU.

.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της COSMOTE θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν κουπόνι έκπτωσης 3€ που θα αποκτούν μέσα από το  COSMOTE APP και την ενότητα For You. Στη συνέχεια, μπαίνοντας στην ενότητα "Συνεργασίες" στο ab.gr, στο AB App ή στα κιόσκια των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος το ενεργοποιούν και πραγματοποιούν τις αγορές τους με την κάρτα AB Plus. H έκπτωση θα ισχύει για όλα τα προϊόντα του ΑΒ Eshop και τα φυσικά καταστήματα μέχρι τις 31/12/2023.

Ιδέες για “πράσινα” Χριστούγεννα και δώρα με οικολογική συνείδηση

Η διακόσμηση του σπιτιού μας για παράδειγμα, μπορεί να ανανεωθεί με δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, που πλέον βρίσκουμε στο εμπόριο πάρα πολύ συχνά. Επίσης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παλιά υφάσματα, κορδέλες και άλλα υλικά για να δημιουργήσουμε εμείς έως και τα στολίδια του δέντρου – ιδέες στο διαδίκτυο υπάρχουν άφθονες.